• NL
 • About

  We use strategy and design to connect
  brands and people…

  WE'RE BOX32

  BOX32 is een grafisch bureau dat zich niet beperkt tot papier en digitaal, maar ook uw kantoor of winkel onder handen neemt.

   

  Simpelweg omdat we vinden dat uw verhaal best overal klopt. In uw folder, op uw website, bij uw medewerkers en in uw bedrijf. Ongeacht of u nu een kmo, multinational of non-profitorganisatie bent.

   

  Pascale, brains en branie van BOX32

  In 2008 begint Pascale met Box32. Na een carrière in sales en communicatie wil ze bedrijven helpen om hun merk sterker, helderder en geloofwaardiger neer te zetten.

   

  Pingpong met Pascale over uw project

  Pascale, abstracte schilder P/ART

  Als grafisch vormgever wil Pascale haar geest constant scherp houden. Door letterlijk buiten de lijnen te kleuren. In haar zijproject P/ART schildert ze abstracte werken.

  Haar collectie hangt ondertussen  in verschillende design- en horecazaken. Maar ook op bestelling haalt ze de penselen boven.

   

  Pascale, merkexpert voor de klas

  Grafisch ontwerp en communicatie zijn als benzine en lucifers: samen zorgen ze altijd voor vuurwerk. Met de juiste branding en gerichte communicatie zet u uw merk sterk in de markt. Die visie geeft ze ook door aan de ondernemers van morgen in het project YouthStart.

   

  Pascale, schrijfster van kinderboeken

  Hoe maak je moeilijke thema’s bespreekbaar? Pascale schreef ondertussen drie kinderboeken. Daarmee geeft ze ouders en scholen een houvast om bepaalde taboes makkelijker te bespreken met kinderen.

  PASSIONATE WRITER

  Books for children about difficult themes.

  HET HART VAN MAMA

  Pascale schreef het kinderboek “Het hart van mama”. Het is een uniek en interactief prentenboek dat moeders met kanker helpt om hun kind voor te bereiden op een aangrijpende ervaring.

  “Het hart van mama” wordt warm aanbevolen door de Vlaamse Liga tegen Kanker en de Stichting tegen Kanker.

  Bekroond met een VOKA Award in de categorie ‘Verrassend verborgen talent’.

  Bestel hier uw boek

  TUUR IS ZIEK

  Je krijgt te horen dat je kind ziek is. Hoe ga je hier als ouder mee om? En vooral, hoe communiceer je dit naar je kind? Na haar eerste boek ‘Het Hart van Mama’ draait schrijfster Pascale nu de rollen om en brengt ze het verhaal van de kleine Tuur die ziek wordt.

  “De reacties op ‘Het Hart van Mama’, waarin een moeder aan haar dochtertje moet vertellen dat ze ziek is, waren overweldigend. Maar ik merkte dat er ook nood was aan een boek met het omgekeerde verhaal. Zo is mijn tweede boek ‘Tuur is ziek’ er gekomen.”

  Bestel hier uw boek

  MARIE WORDT GEPEST

  Je merkt dat je kind gepest wordt. Hoe ga je hiermee om als ouder ? En vooral, kan je kind hierover communiceren en met wie? Wat doe je hiermee als ouder, hoe breng je een gesprek op gang in het school. Welke tips geef je mee aan je kind. Na haar twee boeken ‘Het Hart van Mama’ en ‘Tuur is ziek’ wilde schrijfster Pascale De Snijder het pestgedrag in scholen onder de loep nemen.

  Bestel hier uw boek digitaal

  Creative

  Functionally

  Magically

  Ambitious