• NL
 • About

  We use strategy and design to
  connect brands and people…

  WE'RE BOX32

  BOX32 is een full-service communicatiebureau. We bieden een mix van creatieve diensten voor tal van bedrijfssectoren. Wij houden ons bezig met gepassioneerd
  en out-of-the-box creatief denken – ons team staat garant voor een succesvolle aanpak.

   

  Vanuit onze totaalbenadering stellen wij je een sterk en compleet communicatiepakket voor dat gebaseerd is op de volgende diensten:
  communicatieadvies – Corporate Identity & Huisstijl – Brands – Campagnes – Websites – Interior & Store Design – Drukwerk.

  Pascale zorgt voor extra pit in je communicatie.
  Ze zit al meer dan 25 jaar in de business en startte in 2008 haar eigen bedrijf BOX32 op.

   

  Een strategie die uitblinkt door creativiteit? Marketingacties die hun doel niet missen? Een huisstijl die inspireert? Advies voor uw organisatie?
  Samen brainstormen?

   

  Ben je op zoek naar een creatief idee voor jouw business?
  Neem dan contact op met Pascale en ze helpt je meteen op weg!

  PASSIONATE WRITER

  Books for children about difficult themes.

  HET HART VAN MAMA

  Pascale schreef het kinderboek “Het hart van mama”. Het is een uniek en interactief prentenboek dat moeders met kanker helpt om hun kind voor te bereiden op een aangrijpende ervaring.

  “Het hart van mama” wordt warm aanbevolen door de Vlaamse Liga tegen Kanker en de Stichting tegen Kanker.

  Bekroond met een VOKA Award in de categorie ‘Verrassend verborgen talent’.

  TUUR IS ZIEK

  Je krijgt te horen dat je kind ziek is. Hoe ga je hier als ouder mee om? En vooral, hoe communiceer je dit naar je kind? Na haar eerste boek ‘Het Hart van Mama’ draait schrijfster Pascale nu de rollen om en brengt ze het verhaal van de kleine Tuur die ziek wordt.

  “De reacties op ‘Het Hart van Mama’, waarin een moeder aan haar dochtertje moet vertellen dat ze ziek is, waren overweldigend. Maar ik merkte dat er ook nood was aan een boek met het omgekeerde verhaal. Zo is mijn tweede boek ‘Tuur is ziek’ er gekomen.” (NL / FR)

  MARIE WORDT GEPEST

  Je merkt dat je kind gepest wordt. Hoe ga je hiermee om als ouder ? En vooral, kan je kind hierover communiceren en met wie? Wat doe je hiermee als ouder, hoe breng je een gesprek op gang in het school. Welke tips geef je mee aan je kind. Na haar twee boeken ‘Het Hart van Mama’ en ‘Tuur is ziek’ wilde schrijfster Pascale De Snijder het pestgedrag in scholen onder de loep nemen.

  Creative

  Functionally

  Magically

  Ambitious