• NL
 • Office Branding

  Office branding

  Ga maar even na: uw medewerkers werken liever op eenplek waar ze zich thuisvoelen.

   

  Waar u ze positief stimuleert. Waar hun stressniveau onder nul zakt. En waar hun productiviteit stijgt. Ook u plukt er de vruchten van – en dat bedoelen we niet alleen financieel.

   

  Kantoorinrichting: in lijn met uw huisstijl Geef toe: het heeft weinig zin om als merk een verhaal te vertellen dat niet overeenkomt met hoe uw klanten uw winkel of kantoor ervaren. Da’s verloren tijd en geld.

   

  Als u met het grafisch ontwerp van uw huisstijl een bepaalde weg inslaat, volg die dan ook bij de inrichting van uw kantoor. Of van uw winkel, event of showroom.

   

  Kantoorinrichting door ervaren interieurstylist Als grafisch bureau helpt Box32 u met uw branding en rebranding. Offline en online. Daardoor heeft het ook een goed idee over hoe uw winkel of kantoor er best uitziet. Maar geen paniek: het technische denkwerk laten we over aan ervaren én erkende interieurarchitecten.

  Grafisch ontwerp of office branding – zo werken we

   

  • Eerst willen we alles weten. Niet de bedrijfsroddels, wel waarom u doet wat u doet. En waar u naartoe wil met uw bedrijf.
  • Is uw merkverhaal duidelijk, dan maken we een eerste ontwerp. Zowel voor het grafisch als voor het interieurgedeelte.
  • Zelfs Federer mist al eens een bal. Ook wij blijven het ontwerp bijschaven tot het goed zit.
  • Daarna gaan we over tot de productie. Webdevelopers bouwen uw site, een drukker print uw folder, vakmannen richten uw kantoor of winkel in.

   

  Wist u dat Box32 ook salesopleidingen en groeitrajecten begeleidt?

  Creative

  Functionally

  Magically

  Ambitious