• NL
 • Services

  We listen, think and do

  Luisteren

  Onze klanten leren kennen vinden wij uitermate belangrijk. Als we moeten schrijven en ontwerpen rond hun bedrijf of producten, dan is dat een must voor beide partijen.

  Advies verlenen

  Marketing gaat soms ver. Wat kan wel, wat niet? Drop ons maar gewoon te midden van jouw team. Wij verlenen met plezier advies op maat. Kortom, gebruik ons maar!

  Strategie

  Een mooie vormgeving? Strategie is niet zomaar een trendy woord – het is een echte must!

  Een doordachte digitale strategie helpt je om de juiste digitale tools te kiezen om jouw doelen te bereiken.

  Concept

  Wij geloven in ‘A FIRST IMPRESSION’. Wanneer je naar je klanten toestapt, kan je maar beter goed voorbereid zijn en beschikken over de juiste look & feel.

  Grafisch Design

  Wil je je onderscheiden op de markt? Wij ontwerpen je logo of je volledige huisstijl, je product, brochures en andere marketingtools. Wij letten op elk detail.

  Webdesign

  Een unieke website nodig? Een SEO-plan? Wij werken voor jou een strategie uit, zodat je alle tools in huis hebt om doelgericht te werk te gaan.

  Sociale Media

  Bereik jouw doelgroep! Wij helpen je om jouw onderneming op te bouwen en de juiste inhoud naar buiten te brengen. Onze creatieve mensen en copywriters gaan met plezier aan de slag.

  Drukwerk

  Door onze kennis en ervaring kunnen wij ook jouw drukwerk opvolgen, en dit zowel voor digitaal als offset en rotatiedrukwerk.

  Communicatieadvies

  Hoe benader je de markt? Via welke kanalen maak je je bekend? Hoe bereik je de juiste doelgroepen? Welke meerwaarde heb je te bieden ten opzichte van de concurrentie? Een gepast antwoord kunnen geven op deze vragen is van essentieel belang om het succes van je bedrijf te garanderen. Samen met jou gaan we op zoek naar een passende oplossing.

  Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

  Websites

  Een website is een essentieel onderdeel van jouw marketingstrategie. Wij zitten graag met jou samen voor een grondige bespreking. Wat wil je bereiken met je website? Waar dient de website voor? Op welke manier zorg je ervoor dat je website snel gevonden wordt?

  Het succes van joe website hangt voor een groot deel af van de positie binnen zoekmachines zoals Google. Om gevonden te worden is het belangrijk om goed te scoren in de zoekresultaten. Een lijst met goede keywords is een begin, maar zeker niet voldoende om een goede positionering te garanderen; er zijn heel wat meer factoren die deze positionering bepalen. Daarom maken wij een grondige analyse van uw SEO (Search Engine Optimization) en kunnen wij zorgen voor een eventuele opvolging via Google Analytics, zodat je je project kunt evalueren en indien nodig kunt bijsturen.

  Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

  Huisstijl

  Je bedrijfsimago bepaalt mee hoe je gevonden wordt in de markt. Een sterk logo en samenhangende huisstijl vormen de basis voor het uitdragen van jouw identiteit. Via jouw huisstijl communiceer jij je bedrijfsfilosofie en genereer je visuele herkenbaarheid.

  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Drukwerk

  Door onze kennis en ervaring kunnen wij ook drukwerk opvolgen, en dit zowel voor digitaal als offset en rotatiedrukwerk. Hiervoor doen wij een beroep op onze trouwe en vaste partners. Je drukwerk wordt dan gewoon voor je deur afgeleverd.

  Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

  Merknamen

  Een bedrijfsnaam kiezen is belangrijk. Wordt jouw bedrijfsnaam ook jouw merknaam? Werk je met verschillende merken? Hoe maak je het verschil op een sterk concurrentiële markt? Hoe kun je een merk sterk positioneren?

  Een sterk merk is dé steunpilaar van elke succesvolle onderneming. Een succesvol merk valt op door een opmerkelijke lancering, een duidelijke positionering en een standvastig imago.

  Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

  Interieur & Winkeldesign

  De mogelijkheden van 3D-illustraties zijn oneindig. Ze zorgen niet alleen voor de perfecte visualisatie van jouw project — van displays, verpakkingen en promotieartikelen tot beursstanden en de restyling van je gebouw, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor websites, brochures en ander drukwerk.

  Contacteer ons om de mogelijkheden ervan voor je project te bespreken.

  Ben je op zoek naar een creatief idee voor jouw business?
  Neem dan contact met ons op en wij helpen jou meteen op weg!

  Contacteer ons

  Bij BOX32 kennen we alle facetten van visuele en grafische communicatie als geen ander. Dankzij onze scherpe commerciële geest en pragmatische kijk op marketing zijn wij een sterke sparringpartner voor onze klanten.

  Een strategie die uitblinkt door creativiteit? Marketingacties die hun doel niet missen? Een huisstijl die inspireert? Ideeën voor uw organisatie? Samen brainstormen?

  Ons motto? “Think out of the box. Maar nog belangrijker: denk niet alleen, doe het ook!”